@ ComMaat Amsterdam

ComMaat staat voor Computer Maatwerk.
Sinds 1992 ontwerpen en beheren wij applicaties en databases. Daarnaast bieden wij advies bij aanschaf en support/beheer na aanschaf van hard- en software.

Zoutkeetsgracht ComMaat Amsterdam

Over ComMaat

ComMaat staat voor Computer Maatwerk.
Sinds 1992 bouwen wij databases en ontwikkelen wij software voor het MKB en de non-profit sector. Daarnaast verzorgen wij computer cursussen en bieden advies bij aanschaf en support/beheer na aanschaf van computers en computer-software.
Ons meest bekende product is Galemus Collectiebeheer, een programma om (museale) collecties digitaal te beheren.
Onze klantenkring is weliswaar divers, maar kenmerkt zich door het feit dat databases een belangrijke rol in de onderneming spelen. Dat loopt van (collectie)beheer tot (patienten)administratie.

ComMaat is gevestigd aan de Zoutkeetsgracht 240 te Amsterdam

Over Jan Galesloot

Oprichter/eigenaar van ComMaat is Jan Galesloot. Als autodidact pur sang heeft hij aan de wieg gestaan van vele ontwikkelingen op ICT gebied. In de beginjaren van het ICT onderwijs heeft hij als docent ICT cursusmateriaal helpen ontwikkelen voor o.a. Windows, Wordperfect, Word, Excel (digitaal rijbewijs), Pagemaker en AutoCAD. Daarnaast heeft hij jarenlang ervaring met ICT support voor kleine ondernemingen en heeft hij tientallen databases ontwikkeld voor (collectie)beheer en kantoor(praktijk).

Jan woont afwisselend in Amsterdam en Zandvoort en heeft een relatie met Bart van Heel.

Jan Galesloot